Bernard Mikulić - pastor

Bernard Mikulić rođen je u Mostaru 1967. godine, gdje je živio do početka rata u BiH. Sudjelovao je u obrani Mostara, gdje su ga rat i ratne okolnosti dovele u susret s drogom. Korištenje droge i ovisnost su uzeli kontrolu nad njegovim životom, tako da je jedne večeri tražeći pomoć u molitvi, obratio se Bogu. Te noći je doživio čudo koje mu je promijenilo život. I u toj jednoj noći ostavio je drogu i cigarete. Poslije toga njegov život više nije bio isti. Svoj život je predao svome Spasitelju, Isusu Kristu. 1996.godine započinje studiranje Božje Riječi u Biblijskoj školi Evanđeoske crkve u Bosni i Hercagovini, gdje nakon četiri godine diplomira. Iste godine započinje punovremeni rad u “Agape-u”, na humanitarno-socijalnom radu. 1999.godine preseljava se iz Mostara u Čapljinu i započinje osnivanje Evađeoske crkve u Čapljni. U biti nastavlja rad koji su započeli Mara Prce, Stana Beno, Ante Đevenica, obitelj Vego i drugi. Iste godine je ordiniran za punovremenu pastoralnu službu. Iza toga upisuje studij na Visokom Evađeoskom Teološkom Fakultetu u Osijeku, te diplomira 2011. godine. Nastavlja dalje Magistarski studij na istoimenom fakultetu, na području Crkvenog vodstva.
Osim u Čapljini, trenutno vrši pastoralnu službu u Pločama i na Korčuli pod nadgledništvom Evanđeoske Pentekostalne crkve u Hrvatskoj. Njegova supruga Nada, rođena u Osijeku je došla u Mostar u ratnom vremenu, kako bi pomogla u humanitarnom i socijalnom radu. Tu su se upoznali i učinili životni zavjet jedno drugome, a zajedno Bogu da će mu služiti sve dane svoga života. Roditelji su troje djece, Adrijan Eli, Loren Kaleba i Petre.
Bernardovo cijelo svjedočanstvo možete saznati klikom na gore navedeni link sa imenom ili sliku.


Predrag Zelenović - administrator i član starješinstva

Predrag Zelenović je rođen u Čapljni, gdje je i odrastao i živi veliku većinu svoga života. Nakon burnoga života koji provodio kao hotelski pjevač i zabavljač, kroz pakao alkohola i rata, Predrag je svoju mirnu luku našao u Evanđeoskoj Crkvi u Čapljini.
Nakon što je pronašao Krista, odlučio je da mu posveti svoj cijeli život, a danas u E.C.Čapljina uz službu starješinstva služi i kao administrator, urednik medijskih programa, te punovremeni član tima za slavljenje (svojevrsnog crkvenog benda).
Predragovo cijelo svjedočanstvo možete pročitati klikom na gore navedeni link s imenom ili sliku.


Michael (Mick) Andrew Holstead - Vođa tima organizacije "Novi Most" u Čapljni, starješina

Nakon duge službe pri Engleskoj vojsci kao stručnjak za terorizam i eksplozive kućne izrade, nekoliko bojišnica i teškoga života koji ga je umalo stajao braka, ovaj Englez je pronašao Boga.
Nedugo nakon toga počinje njegov životni put koji će mu promijeniti život. Sa suprugom Alison (Ali) i dvije kćeri Chloe i Samanthom dolazi u BiH i počinje raditi sa organizacijom Novi Most u Mostaru. Nakon Mostara, dolazi u Čapljnu, gdje si nalazi mjesto za život, a samim time i drugi dom u Evanđeoskoj crkvi u Čapljini. Uz službu starješine, Mick je i vođa tima "Novi Most" u Čapljini.
Više o Novome Mostu možete saznati ovdje.
Mickovo cijelo svjedočanstvo možete pročitati klikom na gore navedeni link s imenom ili sliku.